Class Central is learner-supported. When you buy through links on our site, we may earn an affiliate commission.

Udemy

KAPSAMLI İNGİLİZCE EĞİTİM SETİ - Tüm Seviyeler (A1-C2)

via Udemy

Overview

Save Over 40% with an Annual Subscription to Udemy Personal Plan.
Başlangıçtan İleri Seviyeye İngilizce : Tüm Gramer + 10.000 Kelime + İş İngilizcesi + Çeviriler + Alıştırma ve Testler..

What you'll learn:
  • SIFIRDAN İLERİ DÜZEYE, kolaydan zora doğru, sistematik bir şekilde İngilizcenizi geliştirebileceksiniz.
  • 10.000´e yakın İngilizce sözcüğü, söylenişleri ve Türkçe anlamları ile birlikte öğreneceksiniz.
  • Kursa kaydolanlara özel grubumuz üzerinden "PRATİK YAPMA" ve "KELİME OYUNLARINA" erişim imkanınız olacak.
  • Alıştırmalarla birlikte toplamda 40+ saate sahip bu kapsamlı eğitimle YDS ve TOEFL gibi sınavlar için temel oluşturabileceksiniz.
  • İngilizceyi tam kapsamlı ve eksiksiz olarak, GÖRSEL ve İŞİTSEL bir yöntemle öğreneceksiniz.
  • Hem eğitmen hem de ana dili İngilizce olan kişiler tarafından seslendirilen metinlerle, KONUŞMA ve ANLAMA becerilerinizi geliştirebileceksiniz.
  • "Ödevler", "Testler" ve "Birlikte Çözülen Alıştırmalar" gibi farklı sınav yöntemleriyle zenginleştirilmiş bir çalışma programına sahip olacaksınız.
  • A1 - C2 seviye tüm gramer konularının detaylı anlatım ve bol örneklerle işlendiği bir müfredata ömür boyu erişim imkanınız olacak.
  • İlerleyen seviyelerde dizi izleyerek yaptığımız ÇEVİRİLER ve METİN TERCÜMELERİ sayesinde İngilizceyi daha hızlı öğrenebileceksiniz.
  • Sözlükler, alıştırma yapabileceğiniz siteler, sık kullanılan deyimler, iş ingilizcesi gibi ek bilgilere erişim imkanınız olacak.

İngilizceyi tam anlamıyla ve sıkılmadan öğrenmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Bunu yaparken gereksiz detaylardan kaçınmak, nokta atışı örneklerle ve görsel öğeler eşliğinde ilerlemek motivasyonumuzu koruma konusunda bizlere yardımcı olacak. 280 farklı derse ve alıştırmalarla birlikte 40+ saatlik içeriğe sahip bu kurs boyunca İngilizcedeki tüm gramer konularını görmekle kalmıyor aynı zamanda hem resmî ortamlarda hem de günlük hayatta yani konuşma dilinde yer alan ifadeleri inceliyoruz. Klasik kursların aksine, gramerin yanında bol miktarda kelime, fonetik bilgi, iş ingilizcesi gibi pek çok ek ders bulabileceğiniz ve ilerleyen seviyelere doğru kimi zaman şarkı söyleyerek kimi zaman dizi izleyerek İngilizcenizi farklı yöntemlerle geliştirebileceğiniz tam kapsamlı bir kurs söz konusu.


Dilin dört temel beceriye dayalı olduğu bilinmektedir: Dinleme, konuşma, okuma ve yazma. Kursumuz tüm bu becerileri edinebilmenizi sağlayacak şekilde oluşturulmuştur. Özellikle B1 seviyesinden itibaren karşımıza daha fazla çıkmaya başlayacak olan reading (okuma), speaking (konuşma) ve listening (dinleme) egzersizleri ile kursun son seviyelerinde yani tüm gramer yapıyı bitirdikten sonra sık sık karşılaşacağımız, hem eğitmen hem de ana dili İngilizce olan kişiler tarafından seslendirilen bol okuma ve tercüme alıştırmaları mevcut.


Aynı zamanda kursumuzda, birlikte çözümleyeceğimiz alıştırmalar, quizler ve dersleri pekiştirmenize yarayacak çözümleri sunulmuş ödevler söz konusu. Bir seviyeyi bitirdikten sonra öğrendiklerinizi sınamanıza yardımcı olacak 100´er soruluk bölüm sonu testleri de kursa dahil edilmiştir.


Neden bu kurs?


  1. Kursun içeriğinde hem dilbilgisi (grammar) hem de toplamda 10.000 kelimeyi kapsayan sözcük bilgisi (vocabulary) mevcuttur. Aynı zamanda metin tercümeleri, farklı ortamlarda gerçekleştirilen dialog ve karşılıklı konuşma örnekleri, en gerekli cümle kalıpları da kursumuzun önemli bir bölümünü oluşturmaktadır.

  2. Bu eğitim boyunca uzun ve sıkıcı gramer anlatımından kaçınılmaya özen gösterildi; çünkü bunu zaten yıllardır okullarda yapıyoruz ve öğrenme & konuşma adına pek verim aldığımız söylenemez. O yüzden çok yönlü bir eğitim sağlamak adına, yeterli açıklama ve kural barındıran gramer derslerimizin yanında, "reading yani okuma ve çeviri egzersizleri, şarkı ve filmleri yorumlayarak İngilizce kelime öğrenimi, Türkçeden İngilizceye ve İngilizceden Türkçeye birlikte yapacağımız çeviriler, iş hayatıyla ilgili işinize yarayabilecek ipuçları, Essay yazımı ile ilgili kurallar, resmî ortamda ve günlük konuşmada kullanılan kelime ile ifadelerin detaylı anlatımı ve örneklendirilmesi, farklı dialoglarla yeni kelimeler" yer almaktadır. Tüm bunlara tek bir kurs içerisinde erişim imkanı sunulmaktadır.

  3. Kurs müfredatı, Başlangıçtan İleri Düzeye ve Kolaydan Zora doğru sistematik şekilde oluşturulmuştur.

  4. Öğrencilerin sıkılmadan ilerleyebilmeleri ve öğrenilenlerin akılda kalıcılığını arttırmak için bu kurs bol resim ve görsel öğelerle desteklenmektedir.

  5. Pek çok online kursta bulunmayan ve bilginizi sınamanıza yardımcı olacak çözümlü alıştırmalar, ödevler ve testler de kursumuza dahildir.

  6. Yalnızca bu kursa kaydolanlara özel olarak oluşturulmuş grubumuza katılarak kelime oyunları oynayabilme ve kurstaki diğer öğrencilerimizle iletişime geçerek pratik yapabilme imkanı sunulmaktadır.

  7. Tüm konular bir arada ve belli bir sıralamayla verildiğinden tek tek konuları araştırmak için harcanan zaman kaybını önler.

  8. Son seviyelere doğru yoğunlaşan listening (dinleme) egzersizleri ve tercüme çalışmaları sayesinde İngilizceyi bir bütün olarak öğrenmenize olanak sağlar.

  9. Sesli, görsel (resimli) ve bol örnekli bir anlatım sunduğu için öğrenim sürecinizi hızlandırır.

  10. Başka yerlerde saati için ödediğimiz ücreti burada tüm seviyelere erişmek için tek seferlik ödemiş olursunuz, ek masraf yoktur ve ömür boyu istediğiniz yerden kursa katılabilirsiniz.

  11. Sorularınıza yanıt veren bir eğitmen bulunmaktadır.


Siz değerli öğrencilerimizin yapması gereken tek şey, bulunduğunuz seviyedeki ders ve alıştırmalardan başlayarak ilerlemektir.


Öğrencilerimden Gelen Yorumlar:


★★★★★ Seren Y. : Hocamız çok akıcı, anlaşılır bir anlatıma ve net bir ses tonuna sahip. İçerikleri oldukça anlaşılır hazırlamış ve görsellerle desteklemiştir. Konuları kısa videolara bölerek sıkılmanızı engelliyor ve daha odaklı bir hale getiriyor, ödev ve testlerle pekiştirme sağlıyor. İngilizce için arayışta olanlara bu kurs tavsiyemdir. Emeğinize sağlık, teşekkürler.

★★★★★ Kübra A. : Kurs her şey düşünülerek hazırlanmış. Hem sosyalleşmek için, iş için yada seyahat için yeterli. Hatta fazlası bile mevcut, görseller ve ses kalitesi çok iyi. İzlerken sıkmıyor, akıcı.

★★★★★ Tarkan Bozkurt : Bu platformda gördüğüm en iyi İngilizce kursu diyebilirim. Anlatım akıcı, örnekler yeterli, çoğu yerde en küçük detaya kadar açıklamalar yapılmış. Bu platformdan İngilizce Eğitim kursuna kaydolmak isteyen ama kafasında soru işareti olanlar varsa gönül rahatlığıyla bu kursu satın alabilirler.

★★★★★ Mustafa Gökhan Şen : İlk etapta izlenimlerim; Derslerin slayt düzeni ve görselleri başarılı. Öğreticinin ses tonu ve akıcılığı iyi. Ders algoritması iyi hazırlanmış. Umarım ilerleyen slaytlarda böyle devam eder. Emeğiniz için teşekkürler.

★★★★★ Elif Meryem A. : Kurs gerçekten aşırı iyi desteklenmiş. Masallar, animasyonlar, film kesitleri vs sayesinde dinleme çok iyi olmuş kelime telafuzlarına dikkat ediliyor. Konu sırası çok güzel işlenmiş. Ara ara test ve sınavlar var harikaaa. Meslek ingilizcesine de değinilmiş.

★★★★★ Elif A. : Normalde İngilizce biliyorum , B1 seviyesinden C2'ye ulaşmak için satın aldım. Ama A1 derslerinden bile yeni ifadeler öğrendiğim oluyor. Dolu dolu çok güzel bir kurs olmuş.

★★★★★ Emre Gökçe I. : Bu fiyata bu kadar bilgi! Hocanın anlatış şekli, telaffuzu, anlaşılırlığı için bu puanı veriyorum. Başarılı bir eğitim seti olmuş. Tüm seviyeleri kapsayan bir kursa ihtiyacım vardı, aslında B1 seviyedeyim ama genel tekrar yapmak için en baştan başladım. Bazı detayları ve unuttuklarımı hatırlamamı sağladı ayrıca yeni kelimeler de öğrendim. Hocamıza teşekkürler!

★★★★★ Nilüfer : Hocamızın diğer iki kursunada kayıt oldum hepsi birbirinden değerli kurslar anlatım içerik muhteşem verdiğiniz emekler için çok teşekkür ederim.

★★★★★ Hatice B. : Sevgili Elif Bala, sizi daha önceden farklı platformlardan tanıyordum.Kursunuzu size güvenerek aldım.Güvenmekle de iyi etmişim.Daha önce tesadüfen gördüğüm ifadeleri, toplu şekilde görmek harika bir şey. Pek çok şey öğrendim, şimdiden teşekkür ederim. Diğer dersleriniz için can atıyorum.

★★★★★ Rana A. : İzlerken çok keyif alıyorum, görseller telafuz anlatım hepsi çok güzel. Daha ilk derslerden bir sürü kelime öğrendim, çok açıklayıcı tavsiye ediyorum.



Bu kurs sevgi, emek ve zaman kısıtlılığından dolayı uykusuz geçen haftalar katılarak hazırlanmıştır. Tüm öğrencilerimize eğitim hayatları boyunca büyük katkılar sağlaması dileğiyle..


Elif Bala


Taught by

Elif Bala

Reviews

4.6 rating at Udemy based on 9163 ratings

Start your review of KAPSAMLI İNGİLİZCE EĞİTİM SETİ - Tüm Seviyeler (A1-C2)

Never Stop Learning.

Get personalized course recommendations, track subjects and courses with reminders, and more.

Someone learning on their laptop while sitting on the floor.