Class Central is learner-supported. When you buy through links on our site, we may earn an affiliate commission.

Udemy

Sıfırdan Photoshop CC 2024 Öğrenin: Photoshop'ta Ustalaşın!

via Udemy

Overview

Save Over 40% with an Annual Subscription to Udemy Personal Plan.
Adobe Photoshop CC 2024 : Sıfırdan ileri seviyeye Photoshop’ta kendini geliştirmek isteyenler için mükemmel bir kurs.

What you'll learn:
  • A'dan Z'ye Photoshop'un tüm araçlarını uygulamalı derslerle öğreneceksiniz.
  • Profesyonel Fotoğraf Düzenleme Tekniklerini Öğreneceksiniz.
  • Photoshop CC ile Grafik Tasarımlar Oluşturmayı Öğreneceksiniz.
  • Retouch - Profesyonel Rötuş Tekniklerini Öğreneceksiniz.
  • Sıfırdan Başlayarak Photoshop'un tüm Araçlarını Örnek Uygulamalarla Öğreneceksiniz.
  • Görüntüleri düzenlemek ve işlemek için gerekli Photoshop araçlarını öğreneceksiniz.
  • Özgün projeler oluşturmak için karıştırma modlarını, katman stillerini ve karıştırma modlarını nasıl kullanacağınızı öğreneceksiniz.
  • Katman maskeleri oluşturma ve düzenleme dahil olmak üzere Photoshop katmanları panelini nasıl kullanacağınızı öğreneceksiniz.
  • Seçim Araçları ile Profesyonel Seçim Tekniklerini Öğreneceksiniz
  • Özel şekiller tasarlamak için şekil aracını ve kalem aracını nasıl kullanacağınızı öğreneceksiniz.
  • Grafiklerinize nasıl metin ekleyeceğinizi ve düzenleyeceğinizi öğreneceksiniz.
  • Fotoğraf ve Tasarımlarınıza Popüler Efektleri Uygulamayı Öğreneceksiniz
  • Tasarıma bakış açınızı değiştirecek ipuçlarına sahip olacaksınız.
  • Kitap Tasarımı, Afiş tasarımı, kartvizit tasarımı gibi tasarımları nasıl oluşturacağınızı öğreneceksiniz.

Adobe Photoshop Kullanmayı En İyi Şekilde Öğrenin!'


Kaliteli Tasarımlar Yapmak İçin En İyi Photoshop Eğitimi: Yeni Başlayanlar ve Orta Düzey Kullanıcılar İçin Mükemmel Bir Kurs!


Sıfırdan Adobe Photoshop Eğitimi ile karşınızdayım. Bu eğitim ileberaber Photoshop'ta tasarım yapmak ve tasarımlarınızı mükemmel hale getirmek için Photoshop kullanmayı kronolojik bir sırayla öğreneceksiniz.

Her şeyden önce; kaliteli bir iş yapmak istiyorsanız, kendinize yatırım yapmanız gerekiyor. Kendinizi geliştirmek için arayışta olduğunuzu düşünerek; bu eğitim setine baktığınız için hem teşekkür ederim hem de doğru yerde olduğunuza emin olabilirsiniz.


Eğitim Seti Kimlere Hitap ediyor?

Eğitim setini; hem sıfırdan başlayanlara,hem de orta seviyeye uygun olacak şekilde hazırladık. Böylece oldukça geniş bir kitleye hitap ettiğini söyleyebilirim. Adobe Photoshop üzerine detaylı birçok bilgiyi barındıran kapsamlı bir eğitim seti!


Peki Eğitim Setini Özel kılan nedir?

  • Daha anlaşılır olması için, ders kategorilerini, kronolojisini ve içeriğini özel olarak hazırladık. Böylece bulmak istediklerinize çok daha kolay bir şekilde erişebilirsiniz.

  • Anlaşılır ve spesifik dersler ile daha kolay bir şekilde öğreneceksiniz.

  • 380+ İndirilebilir materyallerle uygulamalı şekilde öğrenim gerçekleştirebileceksiniz.

  • Pek çok eğitimde atlanan konulara, gerçek hayattan kullanım senaryolarına değinmeye çalıştık. Böylece daha özel bir eğitim alacaksınız!

  • Eğitimleri düzenli bir şekilde güncelliyor- yeni dersler ekliyoruz. Böylece güncel ve sürekli olarak gelişen bir eğitim alacaksınız.

  • Takıldığınız noktalarda soru cevap bölümünden her zaman soru sorabilecek ve 24 saat içerisinde dönüş alacaksınız.

  • Çeşitli indirilebilir kaynaklar, makaleler, kitaplar, ipucu rehberi, PSD dosyaları, aktiviteler ile öğrendiklerinizi pekiştireceksiniz.


ÖZETKURSİÇERİĞİ

1. Giriş + İpuçları

Henüz kurs başındayken, eğitim süresince hatta sonrasında faydalanabileceğiniz çeşitli kaynakları bu bölümde bulacaksınız. Aynı zamanda eğitimden tam anlamıyla faydalanmanız için çeşitli ipuçları ile kursa başlayacağız.

2. Photoshop'a Giriş

Bu bölümde Photoshop'un temellerine geçiş yapacak ve detaylı şekilde öğreneceğiz. Yeni proje oluşturmaktan, projeyi dışa aktarmaya kadar olan süreci, ipuçlarıyla beraber adım adım işleyerek Photoshop kullanmaya başlayacağız.

3. Temel İpuçları

Temel ipuçları bölümünde Photoshop kullanırken her zaman işinize yarayacak taktikler bulacaksınız.

4. Katmanlar - Layers

Katmanlar bölümünde Photoshop'un ve her tasarımın temeli olan katmanlar ile ilgili her şeyi öğreneceğiz. Çeşitli aktiviteler, indirilebilir dosyalarla katmanlara dair bilgileri pekiştireceğiz.

5. Seçim İşlemleri 101 (Maskeleme Giriş)

Bu bölümde seçim araçlarına giriş yapacak ve temel seçim işlemleriyle ilgili detaylı derslere ulaşacaksınız. Farklı seçim araçları ve yöntemlerini tanıyacak aynı zamanda maskeleme işlemine giriş yapacağız.

6. Seçim Maskeleme İpuçları + Uygulamaları

6.bölüm ile seçim araçları ve maskeme işlemlerini daha detaylı şekilde ele alacak ve ileri seviye işlemleri öğreneceğiz. Görselden obje silmek, gökyüzü değiştirmek merak edilen uygulamaları birlikte işleyeceğiz.

7. Seçim İşlemleri 102 (Maskeleme 102)

Temel seçim ve maskeleme işlemlerini öğrendikten sonra bu bölümde ileri seviye işlemlere geçiş yapacağız. Farklı seçim araçları ve maskeleme yöntemleriyle hem yeni şeyler öğrenecek hem de bir önceki bölümlerde öğrendiklerimizi pekiştireceğiz.

8. Şekiller

8. bölümde logo, afiş, kapak, kartvizit gibi birçok tasarımın temelinde kullanacağımız şekilleri hangi araçlarla ve yöntemlerle yapabileceğimizi öğreneceğiz. Aynı zamanda yeni hazır şekiller yüklemek üzerine konuşacağız.

9. Yazı-Metin Ekleme (Text)

Bu bölümde yazım aracı, metin oluşturmak, font eklemek, metinleri düzenlemek ve güzelleştirmek üzerine derslere ulaşacak böylece farklı projelerinize farklı stillerde yazı eklemeyi öğreneceksiniz.

10. Karıştırma Seçenekleri - Uygulamalar

Karıştırma seçeneklerini tasarımlarınızda kullanarak güzelleştirmeyi, farklı karışım modlarının ne işe yaradığını ve farklı senaryolarda nasıl kullanılabileceğini bu bölümde öğreneceksiniz.

11. Işık-Tonlama-Renk-Pozlama Ayarları

11.bölümde tasarımlarınızda kullanacağınız her görsel materyal için önemli olan bilgiler öğreneceğiz. Işık, renk pozlama , kontrast ayarlamaları yapmayı farklı araçlar ve yöntemler kullanarak birden materyal ve ders ile pekiştireceğiz.

12. Filtreler - Efektler

Filtre galerisiyle başlayacağımız derslerle tasarımlarınıza profesyonel dokunuşlar yapmayı bu bölümde işleyeceğiz. Farklı efektler ve filtrelerin kullanımlarını ayrı derslerle öğrenerek ne tarz projelerde uygulayabileceğimizi örneklerle inceleyeceğiz.

13. Sevilen Popüler Uygulamalar

Bu bölümde gerçek hayattan kullanım örnekleriyle fazlasıyla işinize yarayacak uygulamalar yapacağız. Yüz nakli, dekupe işlemi, zayıflatma tekniği, afiş, kitap kapağı ve kartvizit tasarımı gibi derslerle hem yeni işlemler öğrenecek hem de eğitimin başından beri kullandığımız araçları farklı kullanım senaryolarıyla pekiştireceğiz.

14. Rötüş - Retouch İşlemleri

14. bölümde ileri seviye photoshop kullanımına ve rötüş işlemlerine geçiş yapacağız. Bu bölümde retouch işlemini farklı dersler ve örneklerle işleyecek, baştan sona rötüş yapmayı öğreneceğiz.


Taught by

Mehmet Üzüm

Reviews

4.7 rating at Udemy based on 3286 ratings

Start your review of Sıfırdan Photoshop CC 2024 Öğrenin: Photoshop'ta Ustalaşın!

Never Stop Learning.

Get personalized course recommendations, track subjects and courses with reminders, and more.

Someone learning on their laptop while sitting on the floor.